woensdag 4 augustus 2010

Escape - The Pina Colada Song



Pina Colada
1 borrelglas witte rum,  3 borrel glazen ananassap,  1 borrelglas cocosmelk of coconut cream, ijsblokjes (crushed) ananas, kers

Roer de witte rum, ananassap en cocos- melk of coconut-cream goed door elkaar met veel ijs. Garneer met een schijf ananas en een kers.

Mijn favoriet blijft toch:  Margarita

Citroensap, borrrelgaasje tequila, 1 el limoensap , 1 eetlepel curacao triple sec of Grand Marnier , 4 ijsblokjes (crunshed), fijn zout

De rand van een cocktailglas inwrijven met citroensap en in fijn zout dopen.
De tequila,citoensap,  limoensap, Curacao triple sec (of Grand Marnier) en  ijs in een shaker schudden.
Schenk in een glas en garneer met een schijf ananas.
Cheers!

3 opmerkingen: