woensdag 21 juli 2010

bleekselderijsalade

Het betere jatwerk, bedankt Stefstef!
Walnoten
1 struik bleekselderij
pitloze druiven en ananasblojes
1 bekertje zure room
75g rozijnen
beetje verkruimelde gorgonzola


Snij de pitloze druiven doormidden.
Wel de rozijnen eventjes in warm water en laat ze uitlekken.
Maak de bleekselderij schoon en snijd deze in stukjes.
Roer de zure room los.
Schep hier de bleekselderij, walnoten, druiven, ananas en rozijnen door.
Garneer met wat gorgonzola.

Voor een slanke versie: gebruik zure room light en uiteraard (helaas)geen gorgonzola

1 opmerking:

  1. Hm.....Jammie jammie wat klinkt dit weer lekker!
    Ik heb weer kopie gemaakt en via mail naar mijn huisadres. Lekker makkelijk ook ;-) Stokbroodje erbij?

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen