Ingrediënten:
Citroen, bloem, peterselie, zout en peper, teentje knoflook, melk, olie, 4 forellen, amandelen
Bestrooi de vis met zout en peper en wrijf de binnenkant in met de uitgeperste knoflook en de fijngesneden peterselie. Laat 15 min. staan, droog de vis af en wentel ze in de melk en daarna in de bloem.
Bak de forel in de olie vlug bruin en gaar. Dek af met aluminiumfolie en laat de vis ong. 5 min. nagaren.
Druppel citroensap over de vis, en strooi de amandelen erover.
Serveer met een frisse salade en gebakken aardappels, heerlijk!
Lekkerrrr
BeantwoordenVerwijderenHeeeeeeeerlijk en volgens mij ook niet heel moeilijk om klaar te maken :-) Kus StefStef
BeantwoordenVerwijderenDit is idd een heel simpel en lekker recept...dus dames aan de slag!
BeantwoordenVerwijderen