olie, 1 paksoi, 250 gram garnalen, 1 sjalotje, 2 tenen knoflook, 1 rode peper (fijngesneden en ontpit), mespuntje djahé, 4 lente-uitjes, chilisaus, 50 gr.ongezouten cashewnoten
Verhit de olie in de wok en roerbak op hoog vuur het gesnipperde sjalotje en rode peper. Voeg knoflook, grofgesneden paksoi, djahé en lente-uitje toe en roerbak nog twee minuten. Voeg daarna de garnalen en cashewnoten toe en roerbak 1 minuut. Breng op smaak chilisaus.
Kan het ook zonder garnalen b.v. met Tahoe of witte vis?
BeantwoordenVerwijderenxxxx
Kan het ook zonder garnalen maar b.v. met tahoe of witte vis?
BeantwoordenVerwijderenxxxx
Ja tuurlijk je kan je eigen variaties maken. Wel zou ik de tahoeblokjes apart krokant bakken en als laatste toevoegen. Lekker met rijst, selamat makan!
BeantwoordenVerwijderen