zaterdag 19 maart 2011

Gewokte paksoi

Ingrediënten voor 4 personen

olie, 1 paksoi, 250 gram garnalen, 1 sjalotje, 2 tenen knoflook, 1 rode peper (fijngesneden en ontpit), mespuntje djahé, 4 lente-uitjes, chilisaus, 50 gr.ongezouten cashewnoten

Verhit de olie in de wok en roerbak op hoog vuur het gesnipperde sjalotje en rode peper. Voeg knoflook, grofgesneden paksoi, djahé en  lente-uitje toe en roerbak nog twee minuten. Voeg daarna de garnalen en cashewnoten toe en roerbak 1 minuut.  Breng op smaak chilisaus.


3 opmerkingen:

  1. Kan het ook zonder garnalen b.v. met Tahoe of witte vis?

    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan het ook zonder garnalen maar b.v. met tahoe of witte vis?

    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja tuurlijk je kan je eigen variaties maken. Wel zou ik de tahoeblokjes apart krokant bakken en als laatste toevoegen. Lekker met rijst, selamat makan!

    BeantwoordenVerwijderen