zondag 18 maart 2012

Philadelphia fruittaart

1 kuipje Philadelphia Naturel Light
200 g Bastogne koeken
75 g roomboter (of margarine)
200 g Griekse yoghurt
50 g witte basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
2 zakjes klopfix 
3 dl slagroom
doosje frambozen, blauwe bessen (vriesvak AH)

Vet de springvorm in met boter. Verkruimel de koekjes met de boter in een pannetje op een laag vuurtje. Verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel.
Klop ondertussen de slagroom met de klopfix, basterdsuiker en vanillesuiker stijf. Roer de Philadelphia en yoghurt door de slagroom tot een smeuige massa.
Schenk het mengsel  op de Bastogne bodem en verdeel gelijkmatig. Laat de taart minimaal 2 uur in de koelkast opstijven.
Verdeel vlak voor het serveren de vruchtjes over de taart en strooi er wat poedersuiker over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten