zondag 15 mei 2011

Gebakken forel

Ingrediënten:
Citroen, bloem, peterselie, zout en peper, teentje knoflook,  melk, olie, 4 forellen, amandelen

Bestrooi de vis met zout en peper en wrijf de binnenkant in met de uitgeperste knoflook en de fijngesneden peterselie. Laat 15 min. staan, droog de vis af en wentel ze in de melk en daarna in de bloem.
Bak de forel in de olie vlug bruin en gaar. Dek af met aluminiumfolie en laat de vis ong. 5 min. nagaren.
Druppel citroensap over de vis, en strooi de amandelen  erover.


Serveer met een frisse salade en gebakken aardappels, heerlijk!

3 opmerkingen:

  1. Heeeeeeeerlijk en volgens mij ook niet heel moeilijk om klaar te maken :-) Kus StefStef

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is idd een heel simpel en lekker recept...dus dames aan de slag!

    BeantwoordenVerwijderen