zondag 27 februari 2011

Rijsttafel

Nasi koening, bami goreng, rendang, ajam opor, pepesan ikan, saté babi, sajoer lodeh, atjar ketimoen, telor opor, pisang goreng, satésaus, ketjapsaus en fruitjes, seroendeng, kroepoek en emping.
Deze gerechten zijn gelabeld onder Aziatische recepten.

Hieronder een handige lijst van diverse kruiden.
http://www.dekooktips.com/warenkennis/kruid-spec.htm

5 opmerkingen:

  1. Ha Eline,

    Vraagje: kun je deze gerechten van tevoren maken en invriezen?
    (met uitzondering van de bananen, he)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Wilma,
    Ja dat kan heel goed. Alleen de nasi koening moet je vers op tafel zetten, is ook zo klaar!
    Groetjes Eline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thanks, binnekort ga ik helemaal los!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Yes sis, vorkje meeprikken volgende keer?

    BeantwoordenVerwijderen