150 ml rijstazijn, 1 eetlepel suiker , 1 geschilde komkommer, 1 tl. dragon, flinke schep mosterd, 1 rode ui, in halve ringen gesneden
Schaaf met een kaasschaaf de komkommer in plakjes. Strooi zout over de schijfjes en laat een paar uur afgedekt in de koelkast staan. Giet vervolgens het overtollige vocht af.
Maak een dressing van de azijn, mosterd, suiker en dragon en giet dit over de komkommer.
Bewaar in de koelkast en schep voor serveren de uienringen erdoor.
Voeg voor meer pit nog een rood ( zonder zaadlijsten ) in dunne reepjes gesneden pepertje toe.
Pieter bedankt voor de tip over dragon en mosterd, heel lekker!
Bedankt voor je waarschuwing!!
BeantwoordenVerwijderenCiao xx
enne waarom mag ciao dit overslaan.....das nie eerlijk.
BeantwoordenVerwijderenmosterd skattie, ze haat mosterd!
BeantwoordenVerwijderen